Fakenieuws? Wereldwijd complot? Komkommertijd? Het eerste niet, het 2e zeer onwaarschijnlijk en het 3e heeft er wel een beetje mee te maken.

Mr. Trump is nogal Asbest minded, en snapt al die toestanden maar niet. Volgens hem wordt de anti-asbestlobby in Amerika geleid door niets minder dan de Maffia.

Het is super spul om de brandveiligheid in (zijn) bouwwerken op een hoog peil te houden, en hij is daarom ook een fervent tegenstander van asbestsanering in o.a. (zijn) gebouwen. Want als de TWIN TOWERS nog asbest hadden bevat waren deze niet ingestort..

Om deze redenen heeft de Russische firma URALASBEST(link: http://www0.uralasbest.ru/ve.php), de grootste asbestleverancier ter wereld een ludieke uiting bedacht om de Amerikaanse president te bedanken, namelijk middels onderstaande Seal of Approval….. (hoezo geen banden met Rusland?)
asbest trump

Grote kranten in de USA hebben hier de afgelopen maanden al uitvoerig over bericht, onder anderen de THE WASHINGTON POST (link: https://www.washingtonpost.com/news/business/wp/2018/07/11/approved-by-donald-trump-asbestos-sold-by-russian-company-is-branded-with-the-presidents-face/?noredirect=on) en THE GUARDIAN(link: https://www.theguardian.com/us-news/2018/jul/11/asbestos-trump-face-seal-uralasbest-russia).

Veel lees’plezier’!

Categorieën: Gezondheid

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Ontdek meer van Arbostart.nl

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder