V&G beheer aspecten COVID-19 pandemie – Center for Chemical Process Safety (CCPS) geeft wetenschappelijke verhandelingen vrij.

Terwijl de COVID-19-pandemie de hele wereld overspoelt en gezondheid, levens en bedrijven bedreigt, zijn we allemaal actief betrokken bij het aanpakken van deze bedreigingen en het aanpassen aan een nieuwe manier van leven en werken.

Veel organisaties geven advies voor het beheer van veiligheids- en gezondheidsaspecten op het werk om te reageren op de huidige crisis. Het Center for Chemical Process Safety (CCPS) deelt deze monografie (wetenschappelijke verhandeling) die is gericht op Process Safety met de titel, Risk Based Process Safety While Disruptive Times – Insights voor het beheren van procesveiligheid tijdens en na de COVID-19-pandemie en soortgelijke crises.

Het bevat inzichten die zijn verzameld van bedrijven die lid zijn van CCPS over het aanpassen en leiden van risicogebaseerde procesveiligheid in deze uitdagende tijd. We hopen dat deze inzichten nuttig zijn voor u en uw bedrijf.

Deze link brengt u naar 3 Process Safety Monographs, te weten:

– RBPS during COVID-19 & similar disruptive times
– Bow Tie for Understanding COVID-19
– Assessment of and Planning for Natural Hazards


0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Ontdek meer van Arbostart.nl

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder