blauwe boekje

Het Blauwe Boekje – onmisbaar voor de VK werkzaam in de bouw en installatiebranche

Wel eens gehoord van Het Blauwe Boekje? Deze wordt uitgegeven door UNETO-VNI. Dat is de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de technische detailhandel.

Het Blauwe Boekje is een onmisbaar informatief boekje voor de mannen en vrouwen welke werkzaam zijn in de installatiebranche en technische detailhandel, bestaat uit 6 hoofdstukken, te weten:

Hoofdstuk 1 Veilig werken in de installatietechniek
Hoofdstuk 2 Arbo- en milieuwetgeving
Hoofdstuk 3 Algemene informatie over VGM-werken
Hoofdstuk 4 Verantwoord omgaan met risico’s op het werk
Hoofdstuk 5 Taakrisico analyses (TRA’s): de werkzaamheden
Hoofdstuk 6 Taakrisico analyses (TRA’s): de omgeving

Goede arbeidsomstandigheden zorgen ervoor dat arbeid gerelateerde gezondheidsschade bij werknemers wordt voorkomen. Met veilige en gezonde arbeidsomstandigheden wordt de kans op arbeidsrisico’s en de daaruit voortvloeiende ongevallen en gezondheidsklachten beperkt.

Door gezond en veilig werk hebben mensen op het werk meer plezier. Tevens draagt een goed arbeidsomstandighedenbeleid bij aan een positief imago van de sector en aan de bedrijfsresultaten van de individuele bedrijven.

Dit boekje zou onderdeel uit moeten maken van de standaard literatuur van iedere Veiligheidskundige welke werkzaam is in de Bouw, Industrie en uiteraard in de in installatiebranche.

Digitaal inzien? Ga dan naar: https://tbiveilig.nl/hetblauweboekje

Downloaden? Op dit moment alleen de oude versie van deze website. De nieuwe versie schijnt in de zomer van 2020 uit te komen.

Gratis Downloadlink ( alleen voor leden van deze site, registreer je gratis)

Het blauwe boekje


0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Ontdek meer van Arbostart.nl

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder