Normaal gesproken ben ik niet van het maken reclame. Echter omdat ik zelf ruim 50% gehoorschade heb opgelopen in de bouw en industrie kan ik onderstaande ontwikkeling niet voorbij laten gaan zonder het onder de aandacht te brengen van Arbodeskundigen. Henk Stuiver-MVK

Bouwplaatsen en Industriële installaties kunnen zowel drukke als lawaaierige plaatsen zijn. Dit kan een uitdaging zijn voor veiligheidsmanagers: hoe kunt u het gehoor van uw werknemers beschermen en tegelijkertijd het omgevingsbewustzijn van de gevaren om hen heen behouden?

Gehoorverlies door lawaai is een altijd aanwezige bedreiging, maar bouwvakkers en werknemers in de industrie moeten ook waarschuwingssignalen en alarmen kunnen horen, bijvoorbeeld of de vorkheftruck die achter hen achteruitrijdt.

Elektronische oordoppen kunnen uw werknemers helpen beschermen tegen door lawaai veroorzaakt gehoorverlies, terwijl ze ook het omgevingsbewustzijn bieden dat uw werknemers nodig hebben dankzij hun intelligente niveau-afhankelijke technologie.

Eigenschappen/ meerwaarde elektronische oordoppen:

  • Bieden gehoorbescherming in omgevingen met schadelijke geluidsniveaus
  • Externe microfoons helpen u communicatie- en omgevingsgeluiden te horen
  • Hebben Intuïtieve bediening met één knop voor aan-/uitzetten van het oorstuk en regelen van het volume
  • Geven gehoorbescherming in de vorm van oordopjes met verschillende verkrijgbare oortips

Meer weten? Volg dan deze link!


0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Ontdek meer van Arbostart.nl

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder